De tofste schoenen voor heren in 2023

2023-07-06
To Be Dressed

Voor elke man is een goed paar schoenen onmisbaar, maar wat maakt een paar schoenen goed? Gaat het om de meest trendy schoenen of gaat het om schoenen van hoge kwaliteit? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Als je een combinatie van beide kunt vinden, dan heb je de mooiste en beste heren schoenen die je in je kast moet hebben. Hier ontdek je welke paren zeker in aanmerking komen.

Boots

De beste herenschoenen voor in het najaar zijn absoluut boots. Er zijn allerlei modellen en maten verkrijgbaar. Als je casual schoenen zoekt, zijn veterboots een goede keuze. Voor stoere en stijlvolle schoenen kun je het beste Floris van Bommel boots kiezen. Deze hebben een elastische band waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn. Ook voor de stoere look is er iets te vinden. Als je robuuste schoenen zoekt, zijn laarzen echt iets voor jou! Kies bijvoorbeeld voor een mooie cognac kleur, maar een donkerbruine kleur doet het ook goed. Welke kies jij?

Sneakers voor mannen

Sneakers zijn gewoon de beste keuze. Ze passen perfect bij een jeans of een broek die je oprolt. Bij Tamaris hebben ze een grote collectie sneakers. Sneakers komen in verschillende materialen zoals leer of suède, en sommige zijn zelfs gevoerd met imitatiebont (super warm in de herfst!). Je hebt niet alleen de keuze uit lage sneakers. Tegenwoordig zijn ook de hoge sneakers erg trendy. De schoenen hebben een soort memory foam in de zool, dus de zool komt altijd terug in zijn originele vorm na het dragen. Zo kun je altijd comfortabel lopen. De witte sneakers zijn een echte tijdloze klassieker, maar ook een zwarte of donkergroene sneaker is perfect voor het najaar.

Instappers

Laten we niet de veelzijdigheid van instappers vergeten! Deze tijdloze schoenen zijn een must-have voor elke man en bieden ook nog eens ongekend comfort. Of je nu gaat voor een nette variant voor formele gelegenheden of voor sneakers met een instapper design voor een meer casual look, je zult zeker tevreden zijn met je keuze. Instappers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor je eindeloos kunt variëren en ze gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits. Met hun instap ontwerp en hoogwaardige afwerking zijn instappers absoluut een essentieel onderdeel van elke herengarderobe in 2023. Er zijn dus verschillende heren schoenen die echt trendy zijn in 2023. Van boots tot sneakers tot instappers, eigenlijk zou je elk paar in huis moeten halen. Welke mist nog in jouw garderobe?