De leukste sneaker trends voor dames van deze zomer

2023-07-27
Ten Eekelder

Dit zijn de zomer trends voor het dragen van hippe dames sneakers, zoals de sneakers van Copenhagen Studios:

  1. Dad sneakers: Grote, chunky sneakers met een retro-uitstraling waren een tijdje erg populair en kunnen nog steeds in de mode zijn.

  2. Pastelkleuren: Sneakers in zachte pastelkleuren zoals lichtroze, babyblauw en mintgroen zijn ideaal voor een zomerse look.

  3. Platform sneakers: Sneakers met een verhoogde zool geven extra lengte en een trendy uitstraling.

  4. Animal prints: Sneakers met dierenprints zoals luipaard of slangenleer kunnen een leuke en opvallende toevoeging zijn aan je outfit.

  5. Neonkleuren: Opvallende neonkleurige sneakers kunnen een leuke manier zijn om je zomerse look te accentueren.

  6. Retro sneakers: Sneakers met een retro design, geïnspireerd op klassieke modellen, zijn tijdloos en stijlvol.

  7. Technische materialen: Sneakers gemaakt van technische materialen zoals mesh, flyknit of ander ademend materiaal, zijn ideaal voor warme zomerdagen.

  8. Minimalistische sneakers: Schoon, eenvoudig en strak design kan een modieuze keuze zijn voor een meer ingetogen stijl.

Het is altijd het beste om modetrends te bekijken op actuele websites, modeblogs en sociale media om te zien welke specifieke sneaker trends op dit moment in de mode zijn. Trends kunnen immers snel veranderen, en de keuze voor sneakers hangt ook af van je persoonlijke voorkeur en stijl.

 

Wat zijn populaire sneaker kleuren?

Populaire sneaker kleuren kunnen variëren afhankelijk van de huidige modetrends en seizoenen, maar er zijn enkele tijdloze kleuren die vaak populair zijn bij sneakerliefhebbers. Hier zijn enkele van de meest geliefde en veelvoorkomende sneakerkleuren:

  1. Wit: Witte sneakers zijn tijdloos en veelzijdig. Ze passen bij bijna elke outfit en zijn ideaal voor een frisse, minimalistische look.

  2. Zwart: Zwarte sneakers zijn ook zeer veelzijdig en kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan je outfit. Ze zijn ideaal voor een meer ingetogen stijl.

  3. Grijs: Grijze sneakers zijn een populaire keuze omdat ze een goede balans bieden tussen wit en zwart. Ze zijn minder vatbaar voor vlekken dan witte sneakers en minder opvallend dan zwarte sneakers.

  4. Blauw: Blauwe sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kunnen een vleugje kleur toevoegen aan je outfit zonder te overdrijven.

  5. Groen: Groene sneakers, vooral in olijf- of legergroene tinten, kunnen een trendy en stoere uitstraling hebben.

  6. Roze: Roze sneakers zijn populair bij dames en kunnen variëren van zacht pastelroze tot felroze tinten voor een speelse en vrouwelijke uitstraling.

  7. Rood: Rode sneakers kunnen een statement maken en een vleugje opvallende kleur toevoegen aan je look.

  8. Geel: Gele sneakers zijn geweldig voor de zomermaanden en kunnen je outfit een levendige en vrolijke uitstraling geven.

  9. Oranje: Oranje sneakers zijn minder gebruikelijk, maar ze kunnen een geweldige keuze zijn als je iets gedurfds en unieks wilt.

Naast deze basiskleuren zijn er ook veel sneakers met kleurrijke patronen, texturen en prints, zoals luipaardprint, camouflage en tie-dye, die een extra dimensie aan je stijl kunnen toevoegen. Uiteindelijk hangt de keuze voor een sneakerkleur af van je persoonlijke voorkeur en hoe je ze wilt combineren met je kledingstukken.